top of page

Hoi, ik ben 
Pleun.

In september 2021 is mijn grote droom werkelijkheid geworden en heb ik Aktiviti opgericht. Als sport- en voedingscoach hielp ik reeds jarenlang mensen uit mijn directe omgeving met het bereiken van een gezondere levensstijl. Dit trek ik nu door naar het organiseren van professionele groepslessen en privétrainingen. Hiernaast geef ik ook bijpassend voedingsadvies voor jong- en oud.

CU3A6247-DN.jpg

Erkend diëtiste
sinds 2023

Vanuit mijn jarenlange interesse in gezonde voeding heb ik in juni 2023 mijn opleiding voeding- en dieetkunde afgerond in Leuven. Als erkend diëtiste beschik ik nu over de (wetenschappelijke) kennis en kunde over gezonde voeding zodat ik mijn klanten optimaal kan begeleiden in de zoektocht naar een evenwichtige en gezonde levensstijl. 

Aktiviti-20.jpg

Opleiding
Personal Trainer

In 2022 is mijn opleiding bij The Lab Dilsen afgerond, waar ik persoonlijk ben opgeleid door coach Sascha del Sal. Hier heb ik geleerd om kleine groepstrainingen te faciliteren en (her)ontdekte ik de liefde voor het lesgeven aan kleine groepjes en ondernemers. Momenteel volg ik ook nog een extra opleiding tot NASM personal trainer in Hasselt. In deze opleiding leer ik nog meer bij over het menselijk lichaam en de verschillende spierfuncties.

Contacteer ons!

Bedankt voor de inzending.

We beantwoorden je zo snel mogelijk!

 

Groetjes, Pleun

Aktiviti-12.jpg
bottom of page