top of page

Privacy policy

Laatst bijgewerkt: 26/1/2024

Aktiviti Coaching hecht veel waarde aan jouw privacy. In dit privacybeleid leggen we uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken, delen en beschermen.

We raden je aan om dit privacybeleid zorgvuldig door te lezen.

Identiteit en contactgegevens van de verwerkingsverantwoordelijke en haar vertegenwoordiger en bijkomende verwerkers

I.1 Vennootschapsnaam: Pleun van de Ven
Vennootschapsvorm: Eenmanszaak
Handelsnaam: Aktiviti Coaching
Zetel: Grevenbroekstraat 49,3930 Achel  
Ondernemingsnummer: 0227.967.660
Btw-nummer: BE0227967660
Telefoonnummer: +32 499434290
E-mail: info@aktiviti.be
 

I.2 Mollie B.V. verwerkt deels onze betalingen. Dit zijn hun gegevens:

Ondernemingsnaam: Mollie B.V.
KvK-nummer (NL): 30204462
Adres: Keizersgracht 313, 1016EE Amsterdam (NL)
Email: info@mollie.com
Telefoonnummer: +32 2 588 21 86

 

II.1 Persoonlijk identificeerbare informatie: Bij het gebruik van onze website kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren, zoals je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer, je username en wachtwoord bij het aanmaken van een account. We verzamelen deze gegevens enkel wanneer je ze vrijwillig verstrekt, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling, het inschrijven op onze nieuwsbrief of bij het invullen van een contactformulier.

II.2 Niet-persoonlijk identificeerbare informatie: We kunnen ook bepaalde niet-persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen wanneer je onze website bezoekt, zoals je IP-adres, locatiegegevens, browsertype, besturingssysteem en bezochte pagina’s. Deze informatie wordt gebruikt om de prestaties van onze website te verbeteren en om onze demografische gegevens te analyseren. 

Gebruik van de verzamelde persoonsgegevens

III.1 We gebruiken de verzamelde persoonlijk identificeerbare gegevens voor volgende doeleinden die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening adequaat te kunnen uitvoeren:

·       Om je bestellingen te verwerken en je abonnement op te starten.

·       Om je trainingen te kunnen organiseren en opvolgen. 

·       Om te reageren op je vragen en verzoeken.

·       Om je op de hoogte te stellen van belangrijke wijzigingen of updates met betrekking tot onze producten en diensten.

III.2 We kunnen de verzamelde niet-persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken voor volgende doeleinden, voor zover je hier toestemming voor hebt gegeven:

·       Om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren.

·       Om onze marketinginspanningen te optimaliseren.

·       Om statistieken over het gebruik van onze website te verzamelen.

·       Om je relevante marketingcommunicatie te sturen.

Delen van persoonsgegevens 

IV.1 We kunnen je persoonlijke gegevens delen met derde partijen, maar alleen voor zover dit noodzakelijk is om onze producten en diensten aan jou te kunnen aanbieden. 

IV.2 We zullen je persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of openbaar maken aan derden voor hun marketingdoeleinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. 

Bewaartermijn van persoonsgegevens​

V.1 Wij bewaren jouw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is om onze producten en diensten optimaal aan jou te kunnen leveren. Zodra de informatie niet meer noodzakelijk is in het kader van onze dienstverlening, zullen we deze wissen. 

Beveiliging van persoonsgegevens

VI.1 We treffen alle redelijke technische en organisatorische maatregelen die nodig zijn om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of wijziging. We gebruiken bijvoorbeeld versleutelingstechnologieën en beperken de toegang tot je gegevens tot geautoriseerd personeel. 

Jouw rechten met betrekking tot de verzamelde persoonsgegevens

VII.1 Jij hebt het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben verzameld. Je hebt te allen tijde het recht om deze te corrigeren, bij te werken of te laten verwijderen. Je hebt het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken. 

VII.2 Je hebt het recht om te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruiken van je gegevens voor direct marketingdoeleinden. 

Klachten

VIII.1 Indien je klachten zou hebben m.b.t. de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).  

Wijzigingen in het privacybeleid

IX.1 Aktiviti Coaching behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op elk moment bij te werken of te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd, samen met de datum van bijwerking. 

Contact

X.1 Als je vragen hebt over ons privacybeleid, of als je je rechten (zoals beschreven in artikel VII) wenst uit te oefenen, kun je steeds contact opnemen met ons via volgende gegevens:

 

Aktiviti Coaching 

Heikesveld 48/9, 3910 Pelt

Telefoonnummer: +32 499 43 42 90

E-mail: info@aktiviti.be

Website: www.aktiviti.be

bottom of page