top of page
Zoeken

Aktiviti gaat verhuizen! Vanaf januari 2024!

Nieuw jaar, nieuw begin: Aktiviti verhuist naar een groter pand in januari 2024!

Het nieuwe jaar staat stilletjes aan al voor de deur en bij Aktiviti zijn we enorm enthousiast over wat het jaar 2024 ons zal brengen. Het belooft een jaar vol groei, sportieve momenten en positieve veranderingen te worden. Een van de meest opwindende aankondigingen die we te delen hebben, is onze aanstaande verhuizing naar een ruimer pand, gepland voor januari 2024!


Meer ruimte, meer mogelijkheden:

Onze huidige locatie heeft ons veel mooie momenten en geweldige herinneringen gegeven, maar het is tijd om uit te breiden. De nieuwe locatie (Heikesveld 48, bus 9) biedt aanzienlijk meer ruimte, wat betekent dat we meer mogelijkheden hebben om onze dienstverlening van Aktiviti te verbeteren!


De opening in januari 2024

Het aftellen is begonnen! We zijn hard aan het werk om alles voor te bereiden voor de grote opening in januari 2024. Houd onze social media en website in de gaten voor updates en details over de feestelijke opening.


Bij Aktiviti geloven we in voortdurende groei en verbetering van je fysieke en mentale gezondheid. Samen gaan we een spannend nieuw hoofdstuk tegemoet in jouw reis naar een gezonde levensstijl. We kunnen niet wachten om dit nieuwe avontuur met jou te delen. Tot ziens in ons gloednieuwe pand in 2024!

Comments


bottom of page